Blomme betonpompen, uw oplossing voor de "moeilijke gevallen"!

Diverse werfomstandigheden zorgen ervoor dat onze betonmixers niet altijd volstaan om het stortklaar beton op de juiste plek te lossen. Dan biedt een betonpomp de ideale oplossing.

Niet alleen is dit vaak economisch verantwoord (sneller en juister werken), maar is het ook om veiligheidsredenen aan te raden. Er is geen risico van een wegzakkende of kantelende vrachtwagen en een onverwachte bruuske beweging van de betonsilo is onbestaande.

Om grote hoeveelheden beton te verdelen, of om het beton over zeer grote afstanden te leveren is een betonpomp het meest aangewezen middel. Ook daarvoor kan u bij Betoncentrale Blomme te Nieuwpoort terecht.

Onze betonpomp is inzetbaar in de wijde omgeving van Nieuwpoort (Veurne, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende...).en maakt een vlotte levering van stortbeton in alle mogelijke omstandigheden mogelijk.

Wij startten in 2008 met een betonpomp. In 2009 werd er reeds 40.000 kubieke meter verpompt. Met de nieuwe betonpomp in 2010 van 34m hiek werd de productie meteen verhoogd tot 70.000 kubieke meter.

Graag bepalen wij samen met u welke leveringsmethode het best aansluit bij uw project en werfomstandigheden.

Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.