BENOR-gecertificieerd beton uit Nieuwpoort.

Stortklaar beton is een mengsel van zand, grind, cement, water en eventuele toevoegingen zoals: vertrager, versneller, waterdichting…

Wanneer men voor een bouwwerk een zeer stevige ondergrond of een ter plaatse gestorte versteviging dient uit te voeren wordt er steevast gekozen voor stortklaar beton.

Er worden bij ons voor alle specifieke toepassingen van stortklaar beton diverse recepten beheerd om het mengsel perfect te kunnen afstemmen op elke gevraagde toepassing van het beton.

Als BENOR- gecertificeerde betoncentrale zien we in ons eigen labo streng toe op de kwaliteitsnormen van onze geleverde producten. Op deze manier garanderen wij een continu kwalitatief hoogwaardige betonmengeling.

Stiptheid en service gaan bij ons voorop. Onze betonmixers leveren het gevraagde type beton binnen de gevraagde termijnen en om beton te storten op moeilijk bereikbare plaatsen kan gebruik gemaakt worden van onze betonpomp.

Betoncentrale Blomme is uw vertrouwde partner in de regio Nieuwpoort, Veurne, Middelkere en Oostende voor het toeleveren van kwaliteitsvol stortklaar beton!

Contacteer ons of vraag vrijvlijvend een prijsofferte!

betoncentrale Blomme
betoncentrale Blomme
betoncentrale Blomme
betoncentrale Blomme